The Mansion Boutique Hotel

What people say about us

The Mansion nu e un hotel ca oricare altul!
Pentru cei care vor să stea la un altfel de hotel, chiar în Centrul Vechi al Bucureştiului, The Mansion este alegerea perfectă. Camerele sunt speciale, au personalitate, şi fiecare are câte un alt stil. E un loc încărcat de istorie combinat modernism.

IONUT LUPESCU Chief Technical Officer UEFA

Mi-a plăcut experienţa “The Mansion Boutique Hotel”. Am stat în dormitorul Japan şi mi s-a părut că trăiesc, cumva, în Ţara Soarelui Răsare. Designul, decorurile, totul părea desprins din cultura niponă.
De asemenea, personalul m-a impresionat plăcut şi la fel şi serviciile de foarte bună calitate. Următoarea vizită va fi tot la Mansion, însă acum vreau să încerc dormitorul Safari!

MIRUNA SENCIUC CEO BNPP Personal Finance Austria

Până să ajung la The Mansion Boutique Hotel, nu credeam că există un astfel de loc. Este incredibil cum o clădire plină de istorie, care a stat în paragină ani şi ani, să fie restaurată perfect şi să ofere, acum, aceste superbe camere de 4 stele spre închiriat. Pentru cei care vin în City Break-uri şi vor să experimenteze şederea la un hotel modern, The Mansion e locul ideal și e chiar în Centrul Vechi. Locul unde Bucureştiul prinde viaţă!

ADRIAN PERJOVSCHI Art Director Stylist

Originalitate, bun gust și servicii ireproșabile.
Am avut o vacanță absolut minunată, iar șederea la The Mansion Boutique Hotel a făcut-o și mai specială. Fiecare element din micul hotel are un loc al său care i se potrivește ca o mănușă, generând astfel o atmosferă prietenoasă, desăvârșită.
Abia aștept urmatoarea vacanță la The Mansion!

ROBERT TOENNIS Manager Partner - Playbook International