French

Premium Deluxe

L'amour toujours - Franța a fost dintotdeauna un generator de tendințe, o icoană a modei și luxului. Camera Franceză din hotelul Mansion este îmbrăcată și decorată întocmai după elegantul trend francez, plin de bun-gust. Stilul parizian aduce în componența generală elementul urban plin de rafinament, dar este inspirat parțial și din decorurile regale ale Palatului de la Versailles. Ca o completare, Camera French este de fapt, o suită împărțită în două încăperi, în ambele regăsindu-se elemente chic moderne și clasice deopotrivă.

de la 110 €

Facilități & Servicii:

Wi-fi gratuit / Cadă / Aer condiționat, încălzire / Mini-bar / Articole pentru toaletă Duck Island / Uscător de păr / Fier de călcat și masă de călcat (la cerere) / Covor / Aparat pentru prepararea ceaiului și cafelei / Card de acces electronic / Telefon / Birou / Detector de fum / LCD Smart TV / Suport pentru bagaje / Seif / Cablu TV.

In camere veți mai găsi burete pentru lustruit pantofii, halate de baie, papuci, cască pentru baie, trusă pentru toaletă și trusă pentru cusut.