Restaurant

Călătoria culinară a lui Magellan

Navigatorul Fernando Magellan a traversat strâmtoarea din America de Sud, care astăzi îi poartă numele, ajungând în Oceanul Pacific, devenind astfel primul european care a ajuns în Pacific traversând Atalnticul. În lunga și aventuroasa lui expediție, care a început din Spania, în 1519, navigatorul a poposit în numeroase punte cheie, precum Rio de Janeiro, Rio de Solis, Insula Marianelor, Brunei, Timor, Capul Bunei Speranțe și Insulele Canare, locuri în care s-a scris istorie și, de asemenea, locuri care și-au pus amprenta în cultura culinară europeană. La fiecare oprire, Magellan și echipajul său descopereau noi condimente, arome, gusturi și tradiții, pe care le-au îndrăgit și le-au adus cu ei înapoi pe vas și apoi în Spania.

Asemenea navigatorului portughez, restaurantul Magellan, îmbrățișează preparatele exotice, rafinate și mâncărurile inovatoare, condimentate intens. Veți găsi în fiecare fel de mâncare un ingredient aparte sau o modalitate de preparare care va spune o poveste.

Începe călătoria culinară în restaurantul Magellan!

 Food Menu          Bar Menu           Wine Menu