Camere

Toate | Deluxe | Superior Deluxe | Premium Deluxe

Camerele din The Mansion Boutique Hotel au fiecare propriul lor stil. Fie că vorbim despre trenduri moderne ca cel contemporan, minimalist sau industrial, ori de cele clasice precum ghotic sau vintage, fiecare dintre cele 19 dormitoare spune o poveste. Una plină de culoare și imaginație.

Art Deco

Art Deco

La începutul secolului XX, în Paris, lua naștere un stil nou și extravagant dominat de forme geometrice și decorațiuni stilizate. Numele primit a fost Art Deco și a înflorit în anii '20, când tinerii se bucurau de libertate, viața boemă, muzică jazz și dragoste. Încercând să aducem farmecul anilor nebuni în camera din hotelul Mansion, am creat o încăpere sofisticată inspirată după schițele inovatoare ale lui Coco Chanel.

de la 76 €
Boho

Boho

Poate cel mai modern concept de design, Boho s-a dezvoltat din stilul boemian combinat cu hippie, nonconformist și pe alocuri mizantrop. În camera dedicată din hotelul Mansion veți regăsi, așadar, țesături din fire naturale, într-un stil aparent dezorganizat și fară reguli cromatice, însă care conferă o atmosferă cu totul destinsă.

de la 76 €
Eclectic

Eclectic

Stilul eclectic este considerat foarte permisiv. Apărut la jumatatea secolului al XIX-lea, eclectismul definește tendința de a alege din diverse stiluri acele elemente care sunt considerate a fi cele mai potrivite și desăvârșite. Așadar, acest tip de design combină cu succes reflexii de clasicism, retro sau rococo și invită la poveste. Vă invităm și noi, cu această ocazie, să descoperiți povestea Camerei Eclectice.

de la 76 €
Japan

Japan

ようこそ (Yōkoso) - adică “Bun venit” în exotica limbă orientală!
Din toate timpurile, Țara Soarelui Răsare s-a remarcat prin simplitate și naturalețe, două trăsături pe care le veți regăsi și în camera dedicată din hotelul nostru.
Datorită stilului asiatic care îmbină cu succes caracteristicile moderne minimaliste cu cele clasice echilibrate, încăperea denotă un aer meditativ și destins.

de la 76 €
Provence

Provence

Stilul Provence, născut în regiunea cu același nume, se identifică prin spațiul confortabil, cald și cu spirit antic. Cucerește prin șarmul mobilierului vechi, atmosfera primitoare și prin paleta romantică de culori deschise pastelate. Căutând o definiţie sumară, stilul provensal este natura însăşi distilată în forme concrete, pe care le veți găsi combinate impecabil în camera consacrată din Hotelul Mansion.

de la 76 €
Minimalist

Minimalist

Renunțând la decorațiuni încărcate, poți ajunge la ce este semnificativ și estetic. Pornind de la această idee, designerul Dieter Rams a conchis: “Less but better” - “Puțin dar bun”. Stilul minimalist este descris prin linii echilibrate și coloristică laconică, iar simplitatea arhitecturii mobilierului și aranjarea succintă a spațiului ne face să ne orientăm către utilitate. Formele rectangulare, masive vă vor atrage atenția, cu siguranță, asupra contrastelor între plin și gol în Camera Minimalistă.

de la 76 €
Vintage

Vintage

Curentul Vintage s-a dezvoltat în anii '40-'60 și a acaparat prin puterea formelor, nuanțe pastelate și finisaje antichizate. Modelele acestui stil reconstituie un timp al visării, al vremurilor trecute, misterioase și nostalgice. Încăperea decorată în stilul vintage formează o atmosferă romantică prin evidențierea culorilor și obiectelor de mobilier, creând astfel momente destinse în timpul șederii dumneavoastră la The Mansion Boutique Hotel.

de la 76 €
Transilvania

Transilvania

Poate cea mai îndrăgită cameră din hotel, Odaia Transilvania, reprezintă un mic colț din iubita regiune românească, adusă în mijlocul Bucureștiului. Decorată cu obiecte de mobilier lucrate manual și îmbogățită cu motive florale tradiționale, odaia reflectă întocmai stilul transilvănean autentic în care poți simți atât istoria cât și stilul de trai românesc.

de la 76 €
Safari

Safari

Înseamnă experiență unică, aventură și adrenalină. Însă atunci când vorbim despre o cameră de hotel, ne referim la un modele îndrăznețe, culori puternice și desing original. Stilul îi descrie întocmai pe cei care adoră escapadele și călătoriile temerare, de aceea conceputul arhitectural din camera pusă la dispoziție de noi este cu siguranță preferat de cei stoici. Dacă te încadrezi în această categorie, rezervă chiar acum dormitorul.

de la 93 €
Britannia

Britannia

Te invităm la un ceai în Camera Britannia!
Elementele de design interior au caracter istoric, însă în afară de decorațiunile tradițonaliste veți întâlni unele ajustări realizate pentru a corespunde nevoilor estetice contemporane.
Așadar, trăiește și bucură-te de experiența britanică neo-tradițională din Centrul Vechi al Bucureștiului.

de la 93 €
Industrial

Industrial

Când vorbim despre stilul industrial vorbim despre caracter și pasiune, însă atunci când vorbim despre o cameră de hotel, ne referim la un model îndrăzneț. În ultimii ani această modă industrială a devenit din ce în ce mai populară, iar influența sa se poate observa cu ușurință în designul de interior. Este un stil aparent masculin, legat de tot ceea ce înseamnă creare și fabricare, destul de dur în esență, însă care se potriveste în special persoanelor energice și nonconformiste.
Bun venit în Camera Industrială!

de la 93 €
Ottoman

Ottoman

Cultura orientală otomană își intră în drepturi depline în secolul al XV-lea când apar unele simboluri ale dominaţiei otomane vizibile la nivelul ceremonialului investiturii domnului, la nunți, cât și la împodobirea locuințelor. Cultura și stilul otoman sunt influențate de arhitecturile islamice, iraniene, precum și tradițiile bizantine. Te invităm să găsești relaxarea profundă și delectarea vizuală în Camera Otomană pusă la dispoziție de hotelul nostru, din Centrul Vechi al Bucurestiului. 

de la 93 €
Nautic

Nautic

În ultimii ani stilul nautic a pus stăpânire pe moda din întreaga lume cât și pe obiectele decorative de interior și exterior. Drept urmare s-a creat un trend nou, cu influențe maritime chic și vioaie.
Începe călătoria și aventura într-un decor desprins din povești cu vele și bărci, chiar din camera de hotel a Hotelului Mansion. Toate pânzele sus!

de la 110 €
French

French

L'amour toujours - Franța a fost dintotdeauna un generator de tendințe, o icoană a modei și luxului. Camera Franceză din hotelul Mansion este îmbrăcată și decorată întocmai după elegantul trend francez, plin de bun-gust. Stilul parizian aduce în componența generală elementul urban plin de rafinament, dar este inspirat parțial și din decorurile regale ale Palatului de la Versailles. Ca o completare, Camera French este de fapt, o suită împărțită în două încăperi, în ambele regăsindu-se elemente chic moderne și clasice deopotrivă.

de la 110 €
Gothic

Gothic

Stilul gotic s-a maturizat între secolele XII-XV, în toate țările Europei centrale, apusene și nordice, ajungând mai apoi și în est, în Transilvania. Ulterior, în zona carpatică, stilul gotic a prins rădăcini și împreună cu istoria locală, s-a consacrat în legende. Descoperă în camera hotelului nostru dalele gotice și restul elementelor decorative specifice stilului, care îmbină perfect misterul și romantismul cu arta medievală. Rezervă dormitorul și bucură-te de experiență.

de la 110 €
french

french

Cea de-a doua încăpere din suita franceză urmează, de asemnea, stilul parizian renumit. Decorată în aceeași manieră elegantă și de bun gust, piesele de mobilier alături de decorurile care amintesc de stilul baroc sunt combinate desăvârșit pentru a crea aerul de epocă. Arhitectura interioară prezintă profunzimea elementelor, liniilor suple, grațioase și pline de fantezie ale clasicismului. Dormitorele French se pot rezerva împreună și separat, în funcție de numărul de persoane care doresc o ședere la The Mansion.

de la 110 €
Zen

Zen

“Zen” este un curent filosofic care a luat naștere în Asia, în Evul Mediu. Termenul Zen are la origini meditația și se referă mai exact la armonia dintre trup și minte și dezvoltarea spiritului. Acest concept a fost transpus prin decoruri și accesorii în camera dedicată din incinta hotelului nostru. Încăperea inspiră liniște, calm și relaxare creându-se astfel o echilibru perfect între spațiu și formă.

de la 110 €
Maroc

Maroc

Marocul obișnuia să fie inima vastului imperiu al Almoravizilor, care, timp de secole, și-a întins stăpânirea și aria de influență asupra Magrebului, a unei mari părți a Spaniei și asupra regiunilor occidentale ale Africii. Arhitectura a fost prin excelență dinastică, iar fiecare dinastie a dat strălucire orașelor alese drept reședință. Această sclipire am redat-o și camerei din hotelul nostru, alături de obiecte de mobilier neo-clasice cu o remarcabilă arhitectură specifică Marocului.

de la 110 €
Contemporan

Contemporan

Când vorbim de decoruri contemporane vorbim despre individualitate și exclusivitate, dar și despre confortul psihologic și vizual creat prin alăturarea culorilor și formelor în cel mai echilibrat mod. Descoperă perfecțiunea contururilor, diversitatea texturilor și accentele vii de culoare în Camera Contemporană din hotel Mansion.
Tot ce trebuie să faci e să rezervi dormitorul.

de la 110 €